Zanesljiva oprema za učinkovit posel

Podjetje Bott iz nemškega Gaildorfa je eden vodilnih proizvajalcev opreme in modulov za potujoče delavnice v lahkih gospodarskih vozilih. V njihovem programu je celotna ponudba oblog, omaric, predalnikov in pritrdilnih elementov, ki so primerni za vozila za različne obrtne in servisne dejavnosti. Oprema Bott Vario je prilagojena različnim velikostim vozil, podjetje pa skladno s prihodom novih modelov razvija in prilagaja tudi posamezne elemente.  To velja tudi za prilagajanje posameznim dejavnostim, saj ima vsak uporabnik svoje zahteve in potrebe za svojo potujočo delavnico glede vrste tovora, orodja in razporeditve posameznih elementov. Tako oprema Bott Vario vsebuje elemente, ki so tipični za posamezni dejavnost ter rešitve za servisne dejavnosti kot so montaža sanitarne in ogrevalne tehnike, kleparstvo, električarstvo, slikopleskarstvo, montaža hladilne in klimatske tehnike, mizarstvo, kurirske in dostavne službe ter še mnoge druge.

Oprema in elementi potujočih delavnic nastajajo na podlagi dolgoletnih izkušenj in komunikacije s strankami. Velik poudarek pri Bottu namenjajo vzdržljivosti in kakovosti, kar dokazujejo tudi s triletno garancijo ter zanemarljivim številom reklamacij. Oprema ustreza najstrožjim varnostnim standardom, kar dokazujejo opravljena preizkusna trčenja po najstrožjih kriterijih.

Oprema Bott Vario je na voljo v treh različnih osnovnih postavitvah, postavitev dodatnih elementov, ki so sestavljivi po podobnem principu kot znamenite Lego kocke, pa je prilagojena individualnim potrebam uporabnika in velikosti ter modelu vozila.  Tudi slovenski zastopnik podjetje Mestodela iz Šenčurja, ki ima z dodelavo vozil z opremo Bott že dolgoletne izkušnje, ima tovarniški računalniški program za izris opreme v tridimenzionalni tehniki. Program ima vsebuje podatkovno bazo z vnaprej določenimi parametri za vsak model dostavnega vozila. Ko je oprema izrisana, operater pridobi skico z merami in drugimi ključnimi podatki kot so teža predvidena opreme, predviden čas za montažo in tudi ceno. Pri podjetju Mestodela poskrbijo tudi za homologacijo vozila s posamezno vgrajenimi moduli oziroma predelanega v potujočo delavnico.

Delite to objavo

Dostavnice
Naslov najboljšega gre v Postojno

Dijaki iz 12 slovenskih srednjih šol, ki izobražujejo bodoče avtoserviserje, so se tudi letos pomerili za naslov Mladi mehanik Slovenije 2024. Naslov je osvojil Tobija