VW Bulli v Playmobilovi igračariji

Proizvajalec igrač iz Zirndorfa je v sodelovanju z znamko Volkswagen Gospodarska vozila originalni  4,28 metra dolgi minibus T1 iz leta 1962 ‘skrčil’ na miniaturo merila 1:18.  in to z veliko pozornostjo do podrobnosti. Pomanjšani original za majhne in malo večje otroke so pri Playmobilu poimenovali  Volkswagen T1 Camping Bus. Minibus je dolg 25-centimetrov in ima pristno notranjost z dvigljivo sedežno klopjo, sestavljivo mizo in z omarami, ki se celo odpirajo. Še celo več, napolnjene so z ustrezno hrano in pripomočki za taborjenje. Tudi pod pokrovom motorja je zlahka prepoznaven stroj, ki je takrat poganjal Bullija, kajpak klasični štirivaljni bokser.

Pozitiven odziv skupnosti navdušencev Playmobil Bulli je razviden iz številnih objav v družabnih omrežjih. Takoj, ko se je pojavil, je veliko oboževalcev po vsem svetu svojo novo pridobitev pokazalo na fotografijah in video posnetkih ter svoje navdušenje delilo v neštetih komentarjih. Tisti, ki jih je med igranjem s pomanjšanim minibusom zagrabilo hrepenenje po oddaljenih krajih ali so že od nekdaj sanjali, da bi odpotovali s svojim ‘Playmo Bullijem’, lahko zdaj svoje želje potešijo tudi v resničnem svetu. Izvirnike je namreč mogoče najeti pri Volkswagnovem tovarniškem oddelku gospodarskih vozil in se z njimi odpeljati na nepozabne počitnice.

Delite to objavo

Dostavnice
Naslov najboljšega gre v Postojno

Dijaki iz 12 slovenskih srednjih šol, ki izobražujejo bodoče avtoserviserje, so se tudi letos pomerili za naslov Mladi mehanik Slovenije 2024. Naslov je osvojil Tobija