Prtljažniki in mehanizmi Rhino za dostavnike

Britansko podjetje Rhino je uveljavljen proizvajalec strešnih in stranskih prtljažnikov ter mehanizmov za nalaganje lestev za lahka gospodarska vozila. Izdelujejo različne vrste prtljažnikov in mehanizmov za večino modelov najbolj uveljavljenih znamk lahkih gospodarskih vozil kot so Citroen, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault in Volkswagen. V ponudbi imajo prtljažnike za manjša in večja vozila, prilagojeni pa so tovarniško predvidenim pritrditvenim mestom.

Prtljažniki in mehanizmi za nalaganje lestev so v celem izdelani iz aluminija, zato so lahki, močni in zaščiteni proti koroziji. Najnovejša generacija prtljažnikov je oblikovana bolj aerodinamično, kar pomeni, da med vožnjo povzročajo manj šumov in manj vplivajo na porabo goriva.

Poleg običajnih prtljažnikov s prečkami, ki jih je po potrebi mogoče dodajati med obstoječe, izdelujejo tudi posebne pritrdilne mehanizme za prevoze lestev in ostalih daljših predmetov. Za manjša dostavna vozila so na voljo tudi prtljažniki, ki na sprednjem delu segajo čez sprednji zaobljeni del strehe, s čimer je omogočen tudi prevoz daljših predmetov. Vsi Rhinovi prtljažniki imajo opravljena preizkuse trčenj po standardu ECE 17.07 in testiranja pri inštitutu TUV GS. V Sloveniji za zastopanje, prodajo in vgradnjo skrbi podjetje Avto hi-fi iz Šenčurja.

 

Prtljažniki Rhino

Velikost Teža prtljažnika nosilnost
MANJŠA VOZILA 26-32 kg 90-100 kg
SREDNJA VOZILA 32-40 kg 140-150 kg
VEČJA VOZILA 40-45 kg do 150 kg

Delite to objavo

Dostavnice
Naslov najboljšega gre v Postojno

Dijaki iz 12 slovenskih srednjih šol, ki izobražujejo bodoče avtoserviserje, so se tudi letos pomerili za naslov Mladi mehanik Slovenije 2024. Naslov je osvojil Tobija