Ponovno odprtje DarsGo servisov

Odprti bodo matični servisi z izjemo prodajnih mest, na dveh lokacijah na voljo nadomestne vinjete //

Slovenska avtocestna družba bo v kratkem ponovno odprla matične DarsGo servise, z izjemo prodajnih mest. DarsGo servis Ljubljana tako svoja vrata odpira že 22. aprila, 4. maja pa se odprejo tudi DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči. Centri so bili zaradi izrednih razmer ob širjenju koronavirusa (Covid-19) zaprti od 16. marca.

V matičnem DarsGo servisu Ljubljana na lokaciji Grič 54 bodo uporabniki storitve lahko urejali od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 ter ob sobotah med 6.00 in 14.00, 4. maja pa se odprejo tudi matični DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči, ki bodo obratovali 24 ur na dan. Enako velja za DarsGo servis Hrušica, ki obratuje že ves čas.

Vozniki, ki so upravičeni do nadomestne vinjete zaradi zamenjave vetrobranskega stekla, oddaje vozila v razgradnjo ali zamenjave vozila v garancijski dobi), bodo postopke lahko osebno opravljali v    v DarsGo servisu Ljubljana od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 ter v soboto med 6.00 in 14.00, ter v servisih Maribor, Fernetiči in Obrežje od ponedeljka do sobote med 6.00 in 14.00.

Vsa servisna mesta bodo delovala v skladu s priporočili glede preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom. Uporabniki lahko na lokacije vstopajo le posamezno z uporabo zaščitnih mask.