Prihaja novi Volkswagen Caddy

Pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila so objavili dodatne skice, ki nakazujejo podobo novega  Caddyja. Premierno ga bodo predstavili že 20. februarja. Podobe iz zgodnje razvojne faze novega Caddyja razkrivajo, da se bo pri dostavniku znamke Volkswagen Gospodarska vozila  marsikaj spremenilo. Študija tovorne izvedbe sicer nakazuje, da bo dostavniško funkcionalnost  po novem v večji meri zaznamovala samozavestna oblika.

Dodatno mero športnosti pri študiji med drugim nakazuje rahlo padajoča strešna linija. Enako velja za skulpturalne, velike stranske površine. Pri Volkswagnu pričakujejo, da bo novi Caddy kot privlačna, praktična alternativa v prihodnje zanimiv za večje število športnikov in vseh, ki aktivno preživljajo prosti čas.

Na skicah novi Caddy Cargo že razkriva nekaj posebnosti serijskega vozila. Mednje sodijo izraziteje navpično nameščene, ozke zadnje luči s svetečimi diodami, ki bodo značilne tudi za potniško različico. Študijski model ima poleg tega na videz večje zadnje steklo, kar bo prav tako eden od ključnih elementov potniškega Caddyja. In še zanimiva posebnost tovorne izvedbe: kupci bodo lahko izbirali med neopazno integriranimi zadnjimi dvižnimi vrati in krilnimi vrati.

Od strani in spredaj bo novi Caddy že na prvi pogled mogoče prepoznati po večjih kolesih ter po izrazito zaprti zasnovi sprednjega dela z lučmi s svetečimi diodami, nižjo masko hladilnika in na pogled večjim logotipom.

Mestni dostavnik in družinski enoprostorec bosta svetovni javnosti premierno predstavljena 20. februarja, ko bodo znane  nadaljnje podrobnosti. Po zdajšnjih napovedih bo novinec na slovenskem trgu naprodaj zgodaj jeseni.

Wordpress Photo Gallery

 

 

Delite to objavo

Dostavnice
Naslov najboljšega gre v Postojno

Dijaki iz 12 slovenskih srednjih šol, ki izobražujejo bodoče avtoserviserje, so se tudi letos pomerili za naslov Mladi mehanik Slovenije 2024. Naslov je osvojil Tobija