Nissanova Navara v novi posebni izvedbi

Pri Nissanu bodo na bližnjem salonu gospodarskih vozil v Hannovru postavili na ogled novo posebno izvedbo svojega proslavljenega odprtega terenskega dostavnika Navara. Vozilu so dodali oznako N-Guard skupaj z njo pa so dodelali zunanjo podobo in opremo za varnost in udobje. Na zunanjosti izstopajo v črno odeta maska hladilnika, okvirja meglenk, ohišji bočnih ogledal kljuke vrat in zadnji odbijač. K bolj samozavestnemu videzu pripomorejo še poudarjeni stranski pragovi in strešna nosilca, ter unikatna črna 18-palčna aluminijasta platišča.

Wordpress Photo Gallery

Kupci si bodo Navaro N-Guard lahko omislili v temno sivi, kovinsko črni ali beli barvi, zraven pa spadajo še dekorativni dodatki na vratih. Tudi v notranjosti je mogoče začutiti pridih prestižnosti; sedeži so oblečeni v temno sivo usnje z rumenimi šivi, enaka stilistika pa se nadaljuje tudi na oblogah vrat.  Med serijsko opremo ima navara N-Guard sprednja in zadnja parkirna tipala, za lažjo vožnjo po brezpotjih pa je na spisku dodatkov sprednja diferencialna zapora, ki deluje v duetu z diferencialno zaporo na zadnjih kolesih. Kdor želi iz svojega odprtega terenskega dostavnika iztisniti še več, bo lahko Navaro N-Guard nadgradil še s paketom Off-Roader AT32, ki vsebuje prilagodljivo podvozje z možnostjo povišanja razdalje karoserije od tal za 2 centimetra, dodatne zaščitne elemente karoserije in širše gume.

Delite to objavo

Dostavnice
Naslov najboljšega gre v Postojno

Dijaki iz 12 slovenskih srednjih šol, ki izobražujejo bodoče avtoserviserje, so se tudi letos pomerili za naslov Mladi mehanik Slovenije 2024. Naslov je osvojil Tobija