Lažje natovarjanje lahkih gospodarskih vozil

Italijansko podjetje WM System izdeluje kakovostne nakladalne ploščadi za lahka gospodarska vozila. Z razvojem in proizvodnjo so začeli leta 1991, od takrat pa neprestano izpopolnjujejo proizvodni program in ga prilagajajo tako novim vozilom kot potrebam uporabnikov, s ciljem olajšanja delovnih in logističnih procesov. V ponudbi imajo različne dostopne in nakladalne ploščadi za dostavnike različnih velikostnih razredov in z nosilnostjo od 250 do 1800 kilogramov, skupaj kar 12 različnih modelov v več kot 800 izvedbah.

Uporabljajo se za lažje natovarjanje različnih vozičkov in ročnih viličarjev z naloženim tovorom, za dostopnost ljudi z omejeno gibljivostjo oziroma za invalidske vozičke, v medicinske namene ter za različne druge dejavnosti. Ploščadi z največjo dovoljeno obtežitvijo so namenjene tudi za natovarjanje manjših gradbenih strojev, parkovnih kosilnic, strojev za čiščenje in motociklov ter štirikolesnikov. Poleg različnih dolžin in nosilnosti, lahko ploščadi prilagodijo posebnim potrebam različnih uporabnikov, vselej pa so zložljive tako, da v čim manjši meri ovirajo tovorni prostor.

 

Njihov celoten proizvodni program ima certifikat TÜV Nord in so v skladu z mednarodnimi normativi in predpisi v cestnem prometu, za nakladalne ploščadi pa zagotavljajo dvoletno garancijo. Podjetje ima lastno skupino tehničnih strokovnjakov, ki skrbijo za razvoj in izboljšave. Poleg prodaje v evropskih državah, so prisotni tudi na ostalih celinah. V Sloveniji je za zastopanje prodajo in montažo pooblaščeno podjetje Avto Hi-Fi, ki ima svoje prostore v Poslovni coni v Šenčurju.

Delite to objavo

Dostavnice
Naslov najboljšega gre v Postojno

Dijaki iz 12 slovenskih srednjih šol, ki izobražujejo bodoče avtoserviserje, so se tudi letos pomerili za naslov Mladi mehanik Slovenije 2024. Naslov je osvojil Tobija